Agjenci turistike Premium

Rruga Egnatia, Durrës
+355 00355 69 254 7517

Bileta tragetesh, bileta avioni, Bileta autobusi për: Itali, Gjermani, Greqi. Paketa turistike, të gjitha llojetRead More

Rruga e deshmoreve,Durres,Albania,Durres
Hours: Open today 8AM-10:30PM
+355 00355 69 694 0914

Udhetoni ne keto dite te nxehta mes freskise dhe bukurise qe na e ofron vetemRead More

Lagja Nr.4, Rruga Egnatia (Flagship Center Kati 0), Durres, Albania
Hours: Open today Open: 8:30AM-8:30PM
+355 00355 69 859 2352

Si gjithmonë kujdesemi ti japim udhëtarëve qetësinë dhe komoditetin që na kanë besuar.

Bulevardi Epidamn, Nr. 101, Durres 2000
Hours: Open today Open: 9:00-20:00
+355 052 230 386

Një nga Agjencitë më të mira të udhëtimit në qytet! Ofron: biletat e linjave ajroreRead More

Bulevardi Dyrrah No. 128 Lagja 4 Durrës Albania
+355 069 28 86 909

Sunny Travel eshte nje agjesi udhetimesh dinamike e themeluar ne vitin 2007 me baze neRead More

Rruga Egnatia, Durrës Albania
Hours: Open today 8:00-20:00
+355 069 607 6772

     Ne jemi të kënaqur të theksojmë se ne kemi lënë periudhën e 90-tëRead More

Partnerët: