Dyqane

Rruga Andon Boshnjaku, Plazh, Durres, Albania
Hours: Open today 9:00 AM - 8:00 PM
+355 067 301 5555

Te ngrohesh eshte domosdeshmeri por te zgjedhesh “Sobat Me Pelet” eshte inteligjense dhe shëndet. SobaRead More

Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 8AM–9PM
+355 00355 66 666 5784

Kjo kompani është tashmë gjerësisht e shtrirë dhe e integruar në tregun shqiptar të informatikësRead More

Rruga Egnatia, Flagship Centre, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9PM
+355 00355 66 200 0434

Duke parë që një ndër problematikat e klientëve tanë ka qenë transporti i produkteve tëRead More

2000, Durrës 2000, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9PM
+355 00355 67 506 2893

“AZA electronics, elektroshtëpiake, audio dhe video, dixhitale, pajisje për zyra, IT, produkte të kujdesit personal,Read More

Rruga Petraq Boshnjaku, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 8AM–6PM
+355 00355 69 643 9269

Për produkte 100 %Italiane helix Extra me bazë jargen e kermillit për kujdesin e flokëveRead More

Rruga Kasem Durresi, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–8PM
+355 00355 69 867 5840

“Shesim, blejmë dhe depozitojmë objekte me vlerë. Servis kompjuteri. Programe te ndryshme.”

" Rruga Liburnika 17, Durrës 2000, Albania"
Hours: Open today Open: 7AM–10PM
+355 00355 52 239 460

     “Ne qendrën tonë do të gjeni veshje,aksesore dhe pajisje shtepiake te ndryshme perRead More

Rruga Autostrada Egnatia 13, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9:30PM
+355 00355 52 235 075

     Ne qender ofrohen sherbime dhe mallra duke nisur nga artikujt e perdorimit shtepiakRead More

L.6, Rr. "Shoqeria Bashkimi" Durres, Albania 2000
Hours: Open today Open: 8:30AM–8PM
+355 00355 69 402 4310

“Ofron : Aksesore dhe Pjese Kembimi Per mjete Lundruese -Rezine Epoksi. cilesi e larte. (PerRead More

Rruga e Epikadeve, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 8AM–8PM
+355 00355 69 258 5095

“Shesim tullumbace me shumice dhe me pakice. Me mizura te ndryshme gome dhe foil. MeRead More

Rruga Adria, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 8AM–10PM
+355 00355 68 404 2700

“Supermarket conad, Veshje Meshkuj,Femra,Femije Dyqan lodrash, Kend lojrash, bar, fast food, Markat me te miraRead More

Durrës 2000, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–10PM
+355 00355 69 580 8957
Durrës 2000, Albania
Hours: Open today Open: 8:30AM–10PM
+355 00355 69 667 7794
Rruga Hysen Myshketa, Durrës, Albania
Hours: Open today Open: 8AM–2PM

Partnerët: