Restorant

Durres
Pizzeria

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri Pizzeri ERDOĞAN është dhe do të mbetet lider iRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Pizza Napoli
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri   Pizza Napoli është dhe do të mbetet përRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Restorant Piceri Misiri
Rruga Pavaresia, Durres
068 25 74 856, 0522 60 222
Fastfood

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Piceri   Nese deshiron nje vakt te shijshemRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Plazh, Durres
068 20 87 570
Pizzeria

Shiko më shumë     Kategoria: Restaurant – Pizza Amazing ambience, high quality staff andRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rr"Pavarsia " Ura E Dajlanit Durres, Albania
Hours: Open today Open : 9:00-00:00
069 68 65 606 , 069 48 92 258
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Te NIKU” është një nga restorantet mëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
“Vera” Restaurant
Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
Hours: Open today Open 9:00-00:00
069 65 62 423
Fastfood

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Vera” është një nga restorantet më tëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rruga Pavaresia, Durres
0697753179
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Hotel   Miresevini ne ‘Mira Mare’ Hotel dheRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Durres
0698972103
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Restoranti ITALIANO ofron jo vetem nje restorantRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Pizza Napoli
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri   Pizza Napoli është dhe do të mbetet përRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Pishat e Buta, Golem, Durres
069 73 10 550
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Hotel   Bar Restorant Hotel ‘Kevin’ ju ofronRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Kompleksi Lura, Gjiri i Lalzit, Durres
069 70 01 431, 069 70 95 710
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Bar, Restorant   Nese deshiron nje vakt te shijshemRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Piceri Pizzeri Delfin është një ndër piceritë me qualitetRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Ne restorantin tone do te gjeni sherbim professionalRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres C
069 75 56 959
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Ky restorant ishte pranë apartamentit tonë nëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Lule Bore, Durres
069 29 30 520
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Restorant peshku dhe prodhime deti te freskta.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Në këtë vend mund të gjeni restorantin tonëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Në restorantin tonë ju mund të gjeni shërbimeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Sema eshte një restorant i mobiluar me stilRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Our Channels:     Category: Restaurant Leave a little space on your day to relaxRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Bar Verona eshte një restorant shumë i modës,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Wild West është një vend që ju mirëpretRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
Hours: Open today Open 9:00-00:00
069 65 62 423
Fastfood
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121
Fastfood
Rruga Pavaresia, Durres
068 25 74 856, 0522 60 222
Fastfood
Partnerët: