Muzikë & nightlife

Lgj 4 Rr "Skenderbej " Durres Albania
Hours: Open today 08:00-20:00
+355 069 94 78 489

Kategoria: Bar Nese doni te shijoni veren me te mire shqiptare dhe ate te huajRead More

Lgj 4 Rr "Skenderbej " Durres Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
+355 069 48 56 667

Kategoria: Bar Ambienti relaksues dhe komoditeti qe te ofron bari jone eshte ajo çka kerkonRead More

Durrës
Hours: Open today Every Day 8AM–12:59AM
+355 00355 69 278 9429

Ata morën gjithçka plazh me rërë, pushime relaksuese, ujë të pastër me ujë të mirë,Read More

Vollga, Durrës Albania
Hours: Open today 7:00-02:00
+355 069 9829 800

    Një vend që është i përsosur për të shkuar jashtë për një pijeRead More

Plazh lagja 13, Durrës
+355 00355 69 947 2981

Klubi i parë i Strip-it në Shqipëri. Ofrimi i shumë vallëzimeve dhe aktiviteteve të rejaRead More

Rruga Velazerimi, Vollga
+355 00355 68 602 0777

Fly Bar & Wine ofron tastings dhe klasa verë për vizitorët dhe klientët e korporatave,Read More

Rruga Currila, Durrës Albania
Hours: Open today 8;00-22:00
+355 069 820 1119

Një klub që organizon ngjarje me këngë të hiteve te fundit, si ato shqiptare dheRead More

Bulevardi Epidamn Banesa42, Durres
Hours: Open today 7AM-1AM
+355 00355 69 574 4770

Vendi më i mirë në qytet, pamje të mrekullueshme të sheshit dhe Amfiteatrit antik.  Read More

Rruga Taulantia, Durrës
Hours: Open today 7AM–2AM
+355 00355 69 770 3110

Pamje të mahnitshme të perendimit te diellit, vend i madh, ushqime dhe pije, 10 minutaRead More

Rruga Xhamia, Durrës
Hours: Open today 8AM-0AM
+355 studio.culturalbar@gmail.com

Vend i shkëlqyer për të shijuar mbremjen dhe per te kaluar kohë të mirë, lojëra,Read More

Plazh, Durres
+355 069 745 0967
Durrës
Hours: Open today Every Day 8AM–12PM
+355 00355 69 455 5971
Rruga Agaveve, Durrës
+355 00355 52 260 023

Partnerët: