Muzikë & nightlife Gold

Bulevardi Epidamn Banesa42, Durres
Hours: Open today 7AM-1AM
+355 00355 69 574 4770

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Vendi më i mirë në qytet, pamje të mrekullueshmeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Taulantia, Durrës
Hours: Open today 7AM–2AM
+355 00355 69 770 3110

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Pamje të mahnitshme të perendimit te diellit, vend iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Xhamia, Durrës
Hours: Open today 8AM-0AM

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Vend i shkëlqyer për të shijuar mbremjen dhe perRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Partnerët: