Hotele

Rruga per PLAZH, 2504, Golem,Durres, Albania
Hours: Open today Open : 00:00 -24:00
+355 069 25 54 187

Kategori:Restorant Hotel Hotel Vela eshte nje hotel i klasit te larte i vendosur ne Durres,Read More

Rruga Pavaresia, Durres
+355 0697753179

     Kategoria: Hotel, Restorant Miresevini ne ‘Mira Mare’ Hotel dhe Restorant, nje ambient komodRead More

Pishat e Buta, Golem, Durres
+355 069 73 10 550

     Kategoria: Bar, Restorant, Hotel Bar Restorant Hotel ‘Kevin’ ju ofron nje vend relaksi perRead More

Rruga Qemal Stafa, Golem, Albania
+355 00355 578 62080

Falë lokacionit, përmbajtjeve dhe kujdesit të veçantë ndaj konsumatorëve, në kuadër të Grand Hotël PamebaRead More

Lagja 13 Plazh, 2000 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in From 15:00 hours
Check-out Until 11:00 hours
+355 0035552 260 850

I rinovuar plotësisht në 2017, Hotel Adriatik ndodhet vetëm disa hapa nga plazhi dhe 5Read More

Shkembi i Kavajes, 4000 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in 14:00 - 00:00
Check-out 08:00 - 11:00
+355 0035568 206 3020

Kjo pronë është 1 minuta në këmbë nga plazhi. Villa Belvedere është vendosur në zonënRead More

Lagja 13 Plepa, 4000 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in 13:00 - 00:00
Check-out 06:00 - 11:00
+355 0035552 262 669

Ky resort është 1 minuta në këmbë nga plazhi. I vendosur në qytetin e Durrësit,Read More

Shkembi i Kavajes, 2001 Durrës, Albania 
Hours: Open today Check-in 13:00 - 22:00
Check-out 07:00 - 11:00
+355 0035569 204 3334

Ky hotel ndodhet 1 minuta në këmbë nga plazhi. Plazhi afer hotelit eshte plazh meRead More

Shkëmbi i Kavajës L13, 2001 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in From 14:00 hours
Check-out Until 10:00 hours
+355 0035552 261 245

Kjo pronë është 1 minuta në këmbë nga plazhi. Vetëm pak hapa larg nga njëRead More

Rruga "Pavarsia", Plazhi "Apollonia", Durres, 2001 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in From 14:00 hours
Check-out 05:00 - 11:00
+355 00355578 54111

Duke ofruar një restorant dhe një zonë plazhi privat, Vila Verde Beach Hotel ndodhet nëRead More

Rruga Plepave, 4001 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in 14:00 - 00:00
Check-out Until 12:00 hours
+355  0035569 622 5317

     E vendosur në Durrës, 5 km nga Porti i Durrësit, Hotel Continental përmbanRead More

Shkembi Kavajes, 2001 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in 07:00 - 12:00
Check-out 08:30 - 10:00
Rruga Pavaresia Teuta Plazh Durres, 1001 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in 10:00 - 00:00
Check-out 07:00 - 10:00
+355 0035568 205 7744
Rruga Venecia, Prane Pistes ILIRIA, 2001 Durrës, Albania
Hours: Open today Check-in 12:00 - 21:00
Check-out 08:00 - 11:00
+355 0035566 206 6203

Partnerët: