Rifat Peshkatari

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Në këtë vend mund të gjeni restorantin tonë bilancin e vlerës dhe të çmimit, ushqimin e mahnitshëm dhe stafin profesional.

Rezervo
Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Informacion shtesë:

Kategoria:
Partnerët: