Qendra Tregtare Blue Star

" Rruga Liburnika 17, Durrës 2000, Albania"
00355 52 239 460

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

“Ne qendrën tonë do të gjeni veshje,aksesore dhe
pajisje shtepiake te ndryshme per te plotesuar cdo
nevoje tuajen. Dyqanet në Bluestar shesin produkte
cilësore nga firmat më të njohura me cmime konkuruese. Ambjentet e Bar & Restorant do ju ofrojne pije dhe ushqim cilësor që mund ti gjeni vetëm në Bluestar.Në sallat tona të ceremonive mund të organizoni dasmën tuaj të ëndrrave. Ne ju ofrojme sallat tona te konferencave per te gjithe bizneset qe deshirojne. Ju mund te zhvilloni mbledhje dhe takime te ndryshme. Me nje siperfaqe te madhe, ne ju ofrojme komoditet dhe cilesi.

Web   f Insta

Orari:

Open: 7AM–10PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:


Partnerët: