Club Shqiponja Strip

Plazh lagja 13, Durrës
00355 69 947 2981

Përshkrimi:

Ofertë e Re Rezervo

Klubi i parë i Strip-it në Shqipëri. Ofrimi i shumë vallëzimeve dhe aktiviteteve të reja ekzotike, ku vajzat kërcejnë live, vallëzime dhe ngjarje të tjera për të shijuar.

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:


Partnerët: