Bio Shop Eri Durres

Rruga Petraq Boshnjaku, Durrës, Albania
00355 69 643 9269

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Ofertë e Re Rezervo

Për produkte 100 %Italiane helix Extra me bazë jargen e kermillit për kujdesin e flokëve dhe lekures mund ti gjeni tani dhe ne qytetin e Durrësit.

Web f Insta                                                                        Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 8AM–6PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:


Partnerët: