Agency Riva Travel

Rruga e deshmoreve,Durres,Albania,Durres
00355 69 694 0914

Përshkrimi:

Ofertë e Re Rezervo

Udhetoni ne keto dite te nxehta mes freskise dhe bukurise qe na e ofron vetem natyra jone e bukur. Provoni Adrenalinen me Zip Line,nje eksperience e cila nuk duhet lene pa provuar.

Web  f  Insta

Orari:

8AM-10:30PM

Informacion shtesë:

Kategoria:


Partnerët: