Guida e qytetit

Porti i Durrësit
Durrës 2000, Albania

Pozicioni shumë i favorshëm gjeografik e bën portin e Durrësit portin më të madh nëRead More

Read More
GJIRI I LALZIT
Durrës 2000, Albania

Pastërtia dhe shërbimi cilësor janë pikat më të forta të plazhit me rërë të paprekurRead More

Read More
PLAZHI I BISHTPALLËS
Durrës 2000, Albania

Ndodhet në fund të rrugës së Porto Romanos, pikërisht aty ku fillon zona ushtarake. MeRead More

Read More
PORTI I PESHKIMIT
Durrës 2000, Albania

Porti i peshkimit i ndërtuar ngjitur me portin detar të Durrësit, është i mbështetur pjesërishtRead More

Read More
SHESHI “LIRIA”
Durrës 2000, Albania

Sheshi kryesor i qytetit, u rivitalizua në 2015-n, me pllaka të bardha prej mermeri vezullues,Read More

Read More
SFINKSI
Durres Albania

Një shkallare në formë trageti, e njohur si “Sfinksi”, është realizuar rreth 2 vite mëRead More

Read More
SHËTITORJA “VOLLGA”
Durrës 2000, Albania

E kush është ai person që ka ardhur të paktën njëherë në Durrës, e nukRead More

Read More
Cape of Rodon, Albania
Kepi i Rodonit, Durres Albania

Rodoni’s Cape is a peninsula in the form of a peninsula entering the interior ofRead More

Read More
ROTONDA, BANJAT/TERMAT ROMAKE dhe PUSI I TOP HANËS
Rruga Aleksander Goga, Durrës, Albania

“Rotonda”; “Roman Baths / Thoughts” under the Palace of Culture “Alexander Moisiu”, as well asRead More

Read More
Plazhi i Kallmit
Durres

Clean water, numerous bays and few holidaymakers are what the beach of Kallm offers toRead More

Read More
Plazhi I Gjeneralit
Durres

The General Beach is the most beautiful and attractive part of the entire Kavajas Riviera,Read More

Read More
Amfiteatri
Durres

The Durrës amphitheater is a unique public monument in our country. It was built nearRead More

Read More
Muret Rrethuese
Durres

“Durrës, since its founding was defended with surrounding walls built with cyclopopic blocks. On thisRead More

Read More
Bashkia e Qytetit
Sheshi Liria, 15, Durres Albania

“The city hall was built in 1929 on the traditional square of Durres. It isRead More

Read More
Memoriali i Mujo Ulqinakut
Rruga Anastas Durrsaku

“The memorial is dedicated to Mujo Ulqinakut (1896-1939), “”The Hero of the People””, one ofRead More

Read More
Muzeu i Deshmoreve
Durres

“It is a memorial facility for the fallen World War II and Nazi camps. TheRead More

Read More
Vila e Mbretit Zog
Rruga e Viles Durres Albania

“The royal palace was built in 1937. It was designed in the highest quota (98m)Read More

Read More
Xhamia Fatih
Rruga Xhamia Durres Albania

The “Fatih” Mosque is the time of Sultan Mehmet II Invaders (Fatih). It is theRead More

Read More
Muzeu Arkeologjik
Rruga Taulantia Vollga Durres

“The Archaeological Museum was inaugurated on April 13, 2002. Based on the materials of theRead More

Read More
Torra Veneciane
Ruga Anastas Durrsaku

“The circular tower (Torra) was built in the 15th century. XV on the Byzantine tower.Read More

Read More

Partnerët: