MENUMENU

Albania-Discover

Startoi më datë 21.04.2017 në cilësinë e fituesit në konkursin për sipërmarrjet e krijuara nga idetë inovative të projektit I4TOUR "Minsitria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes” dhe e IADSA” me projekt-idenë “Discover-Vlora.com” Platforma siguron një kanal të mirë të marketingut për bizneset e qarqeve ku adresari bën lehtesisht të aksesueshëm on-line faqen kërkimore, ku gjenden të gjitha natyrat e bizneseve (individuale, të vogla, të mesme dhe të mëdha) si dhe destinacionet turistike dhe vendodhjen e bizneseve. Ky Projekt vazhdon edhe me lancimet e gjithë Discover për qark me të njëjtën gamë (Discover-Tirana, Discover-Durres, Discover-Sarande, Discover-Shkoder, Discover-Elbasan, Discover-Lezhe, Discover-Fieri, Discover-Gjirokastra..)


E para dhe e vetmja platforme e tille në Shqipëri.

Download APP

Hotels

Vela Hotel is a high class with wonderful Adriatic sea view and it is one of the best hotels of all Durres bay, around the beach area known as Shkembi Kavajes, close to Durres. Open swimming pool only 20 m from the seawater offers Palm Beach relax, an amusing place for children to play. Anyway the Vela private beach is another choice you can do without side bars and service around.

Welcome to ‘Mira Mare’ Hotel and Restaurant, a cozy ambience that offers you the pleasure you are looking for. Rooms with sea view and high quality food will make your holiday unforgettable.

Restaurant Bar Hotel ‘Kevin’ offers you a relaxing place to spend unforgettable holidays with your family and with your friends. If you want a delicious meal with an amazing view then you are in the right place. The variety of food and comfort of the hotel, adapted to both couples and families, offers you the peace of mind that you are looking for moments that will remain in your memory.

Partnerët: